submit


Hi Holly. Van die kursus, my persoonlike gaan en meng dit is die Toppunt, Paul s Baba Groot en Gelukkige Eindes. Ek is ook altyd’n sucker vir’n hotel bar soos Bowery Hotel, Rosebay by die Gramercy, en Soho. Laastens, Williams is GESPARTEL met die manne al wat jy hoef te doen, is om daar te gaan op’n vrydag nag, loop rond, en maak jou keuse. Eerlik, ek het t geleef het in NYC in ouderdomme, so hierdie aanbevelings is dalk’n bietjie verouderd. Ek sal beslis probeer om saam te stel’n beter gids vorentoe. Ek is jammer, maar ek het nie regtig nie eens die mense nie flirt op die straat. Parys mans flirt al die tyd op die straat, almal wat ek ken wat daar woon is altyd praat oor die mense voortdurend probeer om hulle te haal en ek ervaar dit ook daar. Hulle is baie daarna uit en volgehoue. HI, my vriendin en ek het’n reis na Parys in. Die enigste manne wat val oor ons was in die Bastille. Ek was gewalg, want ek haat daardie gebied my vriend was gelukkig. Sedertdien, ek het net bly in die nadeel is, mans kyk na my al die tyd, maar niks doen nie. Soos regtig niks. Ek het’n baie reis na Parys vir die werk dus ek kan nie regtig mense te leer ken. O, en ja, die een keer wat ek het iemand ontmoet by’n vriend se verjaarsdag aandete, hy was heeltemal belangstel en’n burokraat. later het ek besef hy was baie getrou. ‘n douche basse. So, wat doen’n mens doen? Ek dink Milaan is beter in hierdie opsig

About